fbpx
Сьогодні
09:31 16 Лис 2019

"Нова Пошта" встановить дефібрилятори в 7 містах України

Нова Пошта встановить 10 дефібриляторів в семи містах: Полтаві, Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Львові та Хмельницькому.

Про це повідомили в прес-службі Нової Пошти.

Зазначається, що установка дефібриляторів в місцях скупчення людей вдвічі збільшує шанси на виживання у випадку зупинки серця.

«У Полтаві та Києві – це офіси і Київський інноваційний термінал, у Львові та Хмельницькому — інноваційні термінали, в інших містах — великі відділення», — йдеться в повідомленні.

Як повідомляється у пресрелізі, 21 вересня команда Нової Пошти взяла участь у всеукраїнських змаганнях «Кубок Парамедик 2019», на яких представники різних компаній, які не мають медичної освіти, змагалися в наданні домедичної допомоги. На змаганнях команда компанії посіла перше місце.

«Нашим співробітникам і раніше доводилося надавати першу допомогу у відділеннях. Ми встановлюємо дефібрилятори і вчимо наших людей з ними працювати. Але дуже сподіваємося, що нам ніколи не доведеться ними скористатися», — каже Олександр Бульба, директор Нової Пошти.

Довідка. Дефібрилятор — невеликий апарат, призначений для надання екстреної допомоги при раптовому важкому порушенні ритму серця та фібриляції шлуночків. У випадках, коли між життям і смертю всього лише п'ять хвилин, врятувати людину за допомогою цього апарату може будь-хто.

Раніше повідомлялося, що у Києві у 2020 році нові аптечки та дефібрилятори з'являться на 19 станціях метро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: