fbpx
Сьогодні
22:53 25 Жов 2019

ДБР спростувало розслідування щодо Портнова і Богдана

Державне бюро розслідувань заявило, що не розслідує замах на розтрату понад 3 млрд грн у 2012 та 2013 роках заступником міністра Кабміну Андрієм Богданом і керівником головного управління з питань судоустрою Адміністрації президента України Андрієм Портновим

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"Державне бюро розслідувань не реєструвало кримінальне провадження та не здійснює досудове розслідування щодо замаху на розтрату коштів державного бюджету країни у розмірі понад 3 млрд грн заступником міністра Кабінету міністрів України А. Богданом та керівником головного управління з питань судоустрою Адміністрації президента України А. Портновим у 2012 та 2013 роках", – йдеться у повідомленні.

У ДБР зазначили, що керівник Бюро Роман Труба отримав від народного депутата Тетяни Чорновол відповідну заяву, проте співробітники відомства не побачили в заяві обставин, що свідчать про злочин.

"Відповідну заяву Тетяна Чорновол передала директору Державного бюро розслідувань Роману Трубі під час брифінгу 9 жовтня. При цьому у заяві не викладено обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, звільнений Горбатюк розповів про розслідування, в якому фігурував Богдан.

Раніше у Генпрокуратурі заявили, що нічого не знають про начебто підозру Богдану.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: