fbpx
Сьогодні
10:25 19 Жов 2019

У Красноярському краї РФ через прорив дамби 13 загиблих, доля ще 15 людей невідома

У російському Красноярську через прорив дамби на місці видобутку золота хвиля води знесла кілька бараків з людьми. Щонайменше 13 загинуло, ще 15 вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє російський Інтерфакс.

прорив дамби Росія

Близько 2 години ночі в районі населеного пункту Щетинкіно Курагінського району Красноярського краю на річці Сейба сталося руйнування дамби технологічної водойми золотодобувної артілі. Вода затопила в селищі два робочих гуртожитки тимчасового типу. СКР порушив кримінальну справу за ч. 3 ст. 216 КК РФ (порушення правил безпеки при веденні робіт, що спричинило з необережності смерть двох і більше осіб).

прорив дамби Росія

Як повідомила прес-служба головного управління МНС по регіону, загинуло 13 осіб. Всього в постраждалих вагончиках перебувало 76 людей.

Водночас слідчі розглядають версію прориву дамби у Красноярську, яка могла стати причиною прориву в артелі у районі Щетінкіно. Слідча комісія відкрила справу за ч.3 ст. 216 КК РФ – порушення правил безпеки під час проведення робіт, що призвело через необережність до смерті 2 і більше осіб.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: