fbpx
Сьогодні
16:07 17 Жов 2019

Один з радників Скалецької піде з МОЗ в кінці жовтня

Дмитро Раімов з командою

Команда Дмитра Раімова, який наразі є радником з комунікацій очільниці Міністерства охорони здоров'я Зоряни Скалецької, піде з міністерства в кінці жовтня.

Про це повідомив Дмитро Раімов на своїй сторінці у Фейсбук

"Ми ще залишимося розумними головами в міністерстві і комітеті, але всю поточну роботу з пресою, лікарями, мережами, депутатами, урядом, офісом гаранта і багато іншого будуть робити вже інші. Частину на зміну готуємо ми, частину шукаємо, можливо в подарунок залишу когось із команди", – заявив радник.

"Наше завдання було, і про це ми домовилися на березі, супроводу нову команду на старті. Всі знали, що стара команда заготовила багато гидоти і з цим потрібно буде публічно боротися. Я вдячний Михайлу Радуцький і Зоряне Скалецького. За можливість проявить наші знання і досвід. У МОЗ зараз відмінний в.о. Держсекретаря. Сподіваюся вона піде на конкурс і буде тут.

Поки охороною здоров'я зайняті Радуцький, Скалецька і Солодка, команда замов і радників, що нині в міністерстві – я спокійний за реформу і точно знаю, що у нас буде трансплантація в Україні та багато іншого.

Це була найскладніша робота. Але ми впоралися (не наше думку, просто цитую великих людей), тому що поруч була команда міністерства. Радники, заступники, члени парламенту, уряд, офіс президента", – додав Раімов.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: