fbpx
Сьогодні
20:29 17 Жов 2019

Міністр фінансів розповіла нові деталі переговорів з МВФ

Міністр фінансів України Оксана Маркарова розповіла про подробиці переговорів України з Міжнародним валютним фондом (МВФ) та іншими партнерами.

Про це йдеться в інтерв'ю Маркарової для Сhastime, пише РБК-Україна.

За її словами, переговори з партнерами з МВФ проходять "досить добре".

"Вчора ми закінчили перший день, сьогодні в процесі другий день нашої роботи. Крім дуже активних переговорів з Міжнародним валютним Фондом, ви знаєте, ми зараз обговорюємо нову програму, і досить добре просуваємося в цих переговорах, ми також провели зустрічі з представниками американського і французького казначейства. Дуже важлива їхня підтримка в плані інвестиційних проектів, їх бізнесу, який готовий йти в Україну", – сказала Маркарова.

Інтерв'ю з міністром фінансів України Оксаною Маркаровою

Наживо: Про що домовилася делегація уряду України у Вашингтоні? Інтерв'ю з міністром фінансів України Oksana Markarova. А також: подробиці переговорів з МВФ, позиція уряду щодо Приватбанку, податкові і митні зміни, які торкнуться усіх.

Posted by chastime on Thursday, October 17, 2019

Міністр фінансів також заявила, що переговорний процес базується на збереженні макроекономічної стабільності та прискорення економічного зростання в Україні. Говорячи про економічне зростання, Маркарова заявила:

"Прискорення економічного зростання можливо через приватизацію, концесію, розвиток ринку землі. Це кроки, за якими вже почало рухатися новий уряд", – додала вона.

Раніше представники української делегації зустрілися з МВФ у Вашингтоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: