fbpx
Сьогодні
10:21 11 Жов 2019

Що зробив Зеленський для розслідування вбивства Катерини Гандзюк

Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський розповів, що для повного розслідування вбивства змінив Генпрокурора.

Про це він заявив під час пресмарафону у четвер,  повідомляє УНН.

Отак президент відповів на запитання від Громадського руху Чесно про розслідування справи вбивства Каті Гандзюк. Треба почекати, дати час прокуратурі почиститись і розібратись. Приблизно те саме президент відповів на уточнююче питання Євгенії Моторевської зі Слідства.info.Але поки ми чекаємо (а чекаємо ми вже рік), а нові прокурори розбираються, замовники вбивства Каті гуляють на свободі. Кожного дня можуть знищуватись докази, залякуватись свідки, підкупатись правоохоронці. Виконавці та замовники нападів на інших активістів також на свободі. Вони продовжують мутити схеми, та затикати роти незгодним. Можливо саме зараз вони планують наступне вбивство з особливою жорстокістю.Справа Гандзюк – це не розслідування фінансової піраміди. Це розслідування жорстокого вбивства із використанням сірчаної кислоти. Кожен день очікування – це ризик втратити ще когось.

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Thursday, October 10, 2019

 

"Я змінив Генерального прокурора та ми прийняли закон про реформу Генпрокуратуру. Все це призведе до можливості повного розслідування, і можливості знайти реальних замовників і вбивць Катерини Ганзюк", – додав він.

"Поки ми чекаємо (а чекаємо ми вже рік), а нові прокурори розбираються, замовники вбивства Каті гуляють на свободі. Кожного дня можуть знищуватись докази, залякуватись свідки, підкупатись правоохоронці. Виконавці та замовники нападів на інших активістів також на свободі. Вони продовжують мутити схеми, та затикати роти незгодним. Можливо саме зараз вони планують наступне вбивство з особливою жорстокістю. Справа Гандзюк – це не розслідування фінансової піраміди. Це розслідування жорстокого вбивства із використанням сірчаної кислоти. Кожен день очікування – це ризик втратити ще когось", – відреагували на відповідь Зеленського в ініціативі "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Нагадаємо, напад на Гандзюк стався 31 липня 2018 року: жінку облили сірчаною кислотою у Херсоні. Гандзюк зазнала хімічних опіків понад 30% тіла. 4 листопада стало відомо про смерть Гандзюк після 3-х місяців лікування.

На початку червня цього року суд виніс вирок обвинуваченим у вбивстві громадської активістки з Херсона Катерини Гандзюк.

Нагадаємо, Рябошапка назвав розслідування вбивств Шеремета і Гандзюк пріоритетними.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: