fbpx
Сьогодні
19:47 08 Жов 2019

Контррозвідка СБУ вивела з ОРДЛО ще одного свідка агресії РФ в Україні

Контррозвідка Служба безпеки України вивела на підконтрольну українській владі територію ще одного свідка збройної агресії РФ в Україні.

Про це повідомляє пресцентр СБ України.

"Контррозвідники СБУ реалізували ретельно сплановану операцію, за результатами якої мешканець міста Сорокине добровільно відмовився від участі у діяльності незаконних збройних формувань та залишив окуповану територію Луганщини", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що через матеріальні труднощі чоловік змушений був вступити до ремонтної роти так званого "2 армійського корпусу народної міліції ЛНР", де лагодив пошкоджену у боях військову техніку бойовиків. Проте, усвідомив хибність свого кроку та виявив готовність надати свідчення щодо злочинної діяльності російсько-терористичних військ на території нашої держави.

Так, під час перевірки встановили, що громадянин України не брав безпосередньої участі у бойових діях та не вчинив інших тяжких злочинів. "Також він надав слідству важливі докази збройної агресії РФ в Україні", – додали у СБУ.

За рішенням суду його звільнено від кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (Створення терористичної групи чи терористичної організації).

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: