fbpx
Сьогодні
19:38 07 Жов 2019

У Зеленського заявили, що "не бачать великої трагедії" в інциденті з Мендель і журналістами

Екс-генеральний директор телеканалу 1+1 і глава парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександр Ткаченко прокоментував поведінку прес-секретаря президента України Юлії Мендель, яка відштовхнула журналіста.

Про це передає Радіо НВ.

За його словами, він «не бачить великої трагедії» у події, що трапилася. У той же час Ткаченко назвав цей інцидент «неприємним».

«В самому цьому інциденті – він не зовсім приємний — я не вбачаю великої трагедії. <…> Це проблема якоїсь розмови більш глибинної в розумінні один одного [журналістами та новою владою]», — сказав Ткаченко.

За словами нардепа, в межах цього інциденту зіткнулися очікування журналістів щодо відкритості нової влади перед журналістами і комунікація нових держслужбовців з журналістами.

 

Нагадаємо, що журналіст Михайло Ткач написав на своїй сторінці у Facebook, що прессекретар Президента України Юлія Мендель відштовхнула журналіста "Схем" Сергія Андрушка, коли той хотів поставити запитання керівнику Офісу Президента Андрію Богдану в США. Цей пост викликав у соцмережах хвилю обурення поведінкою Мендель.

На це Мендель заявляє, що не відштовхувала телерепортера Сергія Андрушка, а зупиняла з міркувань безпеки глави держави.

У свою чергу, Схеми: корупція в деталях оприлюднили повне відео спілкування журналіста Радіо Свобода Сергія Андрушка з прессекретарем президента Володимира Зеленського Юлією Мендель.

Пізніше журналіст написав на Мендель заяву до поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: