fbpx
Сьогодні
15:12 19 Вер 2019

Аваков проситиме суд віддати "мінера" мосту Метро на поруки та призначити йому мінімальне покарання

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звернеться до суду з клопотанням про мінімальне покарання для Олексія Белька, який 18 вересня погрожував підірвати столичний міст Метро

Про це міністр написав у Facebook.

"Хочу, щоб з'явився шанс у цієї людини. Шанс почати заново і "жити нормальним життям", як він каже. Звернуся до суду з клопотання про мінімальне покарання для Белька. Про взяття на поруки сержанта. Ми допоможемо йому пройти курс реабілітації від наркотиків і знайти себе заново. Клопотання буде подано від мене особисто – міністра внутрішніх справ і командира спецпідрозділу КОРД", – написав Аваков.

Это правда.. каждый человек должен нести ответственность за свои поступки..Задержанный вчера на мосту в Киеве "минёр" экс старший сержант Алексей Белько совершил глупейшие действия, находясь под действием наркотиков.. правда и это.. Но, послушав и поняв его историю, хочу сказать – это и наша с вами ответственность тоже …Хочу, чтобы появился шанс у этого человека! Шанс начать заново и "жить нормальной жизнью" как он говорит..Обращусь в суд с ходотайством о минимальном наказании для Белько. О взятии на поруки сержанта.Мы поможем ему пройти курс реабилитации от наркотиков и обрести себя заново.Ходатайство будет подано от меня лично – министра внутренних дел и командира спецподразделения КОРД, и ребят, проводивших вчерашнее задержание.Мы так решили!#p.s. .. видео этого ночного разговора мне рарешило опубликовать следствие… (хотя какой разговор.. скорее исповедь..)Присоеденяйтесь и помогайте.!

Posted by Arsen Avakov on Thursday, September 19, 2019

Нагадаємо, вчора увечері озброєний чоловік зупинив авто на мосту Метро і погрожував його підірвати.

Чоловіка затримали спільними зусиллями спецпідрозділів КОРД і Альфа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: