fbpx
Сьогодні
18:49 19 Вер 2019

Абромавичус затвердив 4 керівників ключових напрямків "Укроборонпрому": хто ці люди

Гендиректор Укроборонпрому Айварас Абромавичус призначив свого заступника та трьох топ-менеджерів концерну.

Про це повідомляє прес-служба Укроборонпрому.

Так, заступником гендиректора з питань трансформацій став Роман Бондар.

Роман Бондар

«Центр трансформацій — реактор змін корпоративної культури та управлінських практик УОП, внутрішніх процесів та системи керування бізнесом», — йдеться у повідомленні.

Бондар є членом та співзасновником UCGA — Української академії корпоративного управління та Інституту цифрової трансформації — організацій, створених для розвитку та промоції корпоративного управління і цифрової трансформації.

Надія Бігун стала директоркою департаменту закупівель Укроборонпрому.

Надія Бігун

Вона працювала заступницею директора ДП Прозорро — впроваджувала систему електронних закупівель, розробляла законодавство, відповідала за створення бренду та просування Prozorro. Також вона займалася закупівлями в Укрпошті.

В Укроборонпромі Бігун буде «впроваджувати прозорі процедури та політику закупівель, підвищувати їх ефективність за рахунок централізації потреб підприємств та впровадження категорійних стратегій».

«Окремим фокусом роботи Надії Бігун стане імпортозаміщення товарів російського виробництва», — додали в прес-службі.

Сергій Іванюта призначений керівником фінансово-економічного блоку концерну, раніше він зокрема працював у Нацбанку та Укргазвидобуванні.

Сергій Іванюта

На новій посаді Іванюта відповідатиме за «формування та реалізацію фінансової політики, розгортання комплексної програми фінансового оздоровлення підприємств, що входять до складу Укроборонпрому, реструктуризацію боргів тощо».

Олег Яковенко — новий директор управління проєктами.

В основному він працював у корпоративному секторі, але має досвід роботи в держструктурах, зокрема в Міністерстві економічного розвитку.

На новій посаді Яковенко керуватиме проєктним офісом — «центром управління всіма процесами, пов'язаними з корпоратизацією Концерну».

«Яковенко розроблятиме дорожню карту трансформацій, контролюватиме її реалізацію та займатиметься ризик-менеджментом», — йдеться у повідомленні.

У прес-службі додали, що Абромавічус очікує, що нова команда у найближчий час повинна:

  • розробити комплексну стратегію розвитку Концерну, орієнтовану на збільшення обсягів виробництва та продаж продукції;
  • провести кадровий та фінансовий аудити, інвентаризацію та оптимізації активів Концерну;
  • впровадити комплексні антикорупційні механізми та кращі практики корпоративного управління на підприємствах держконцерну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: