fbpx
Сьогодні
Фото, відео 16:27 14 Вер 2019

Зеленський відкрив "Ігри Нескорених": більше 200 військових борються за участь у Invictus Games в Гаазі

Президент України Володимир Зеленський взяв участь в урочистому відкритті Національних змагань "Ігри Нескорених" (Invictus Games).

Глава держави в суботу, 14 вересня, виступив з промовою на стадіоні "Піонер" в Києві та побажав нашій команді високих результатів.

Зеленський

Зеленський в першу чергу закликав згадати усіх загиблих українських воїнів та вшанувати пам'ять хвилиною мовчання.

"Вічна слава героям!" – сказав президент.

Зеленський заявив, що на його думку, незалежно від результатів, представники України на "Іграх" вже є переможцями.

"Тому що ви є прикладом неймовірної сили. На війні це була сила вашої відваги і вашій доблесті. А сьогодні це сила вашого духу, волі та жаги до життя. Це неймовірно, і це дійсно надихає таких людей, як я", – сказав президент.

Ігри Нескорених

У національних змаганнях "Ігор нескорених" в Києві беруть участь 218 військових, ветеранів та добровольців.

Як розповіли в Міністерстві ветеранів, військовослужбовці та ветерани ЗСУ, Нацгвардії, Держприкордонслужби, СБУ та добровольчих батальйонів, які отримали поранення або травми під час участі в бойових діях, змагатимуться в шести видах спорту.

За результатами цих змагань будуть відібрані члени національної збірної, які в 2020 році поїдуть на міжнародні змагання Invictus Games в Гаагу.

Ігри Нескорених

Зеленський зазначив, що завданням влади є "цінувати кожного з вас, знати кожного з вас в обличчя і розуміти ваші потреби". Це повинно бути виражено в новому законі про статус ветеранів.

Президент побажав всім учасникам вдалих змагань і перемоги, а також здійснення мрії всіх, хто бажає потрапити до Національної збірної України.

Ігри Нескорених

"Нехай в 2020 році в Нідерландах наша національна команда знову здивує увесь світ своїм характером, своєю незламністю, своїм результатом", – зазначив Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: