fbpx
Сьогодні
21:05 12 Вер 2019

Супрун анонсувала відкриття кримінальної справи проти неї та її колишніх колег

Фото 24 канал

Колишня виконувачка обовʼязків глави Міністерства охорони здоровʼя Уляна Супрун заявила, що на неї та її колишніх колег правоохоронці будуть шукати компромат.

Про це вона розповіла в інтервʼю LB.ua.

Супрун уточнила, що її попередили про це друзі, які працюють у правоохоронних органах.

«Зараз вони чекають на зустріч Трампа з Зеленським, а після того почнуть справу проти мене», — каже колишня очільниця МОЗ.

Вона також розповіла, що минулого тижня комітет Верховної Ради з питань здоров'я нації вирішив, що Міністерство охорони здоровʼя буде єдиним відомством, у якому проведуть аудит.

«Причому це буде аудит саме того періоду, який я працювала в міністерстві — з 29 липня 2016 до 29 серпня 2019 року. Хоча за ці три роки Рахункова палата вже провела 15 аудитів, з них три були перевірками міжнародних закупівель. Для порівняння, за два роки, які міністром була Богатирьова, МОЗ перевіряли лише 5 разів, державні закупівлі — жодного разу. Це є переслідування з боку правоохоронних органів і судової системи», — підсумувала Супрун.

Вона додала, що в її команді й надалі лишаються колишні заступники — Павло Ковтонюк та Олександр Лінчевський. Після відпочинку вони планують зосередитися на тому, що відбувається в правоохоронній системі.

«У майбутньому плануємо розширити свою увагу також і на те, що відбувається у правоохоронній системі. Бо якщо вона не працює, то в країні не може працювати майже нічого, зокрема, і в медицині», — сказала Супрун.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: