fbpx
Сьогодні
12:47 09 Вер 2019

Справа Гандзюк: адвокати Мангера намагаються скасувати вирок виконавцям убивства

Активісти руху "Хто замовив Катю Гандзюк?" знайшли матеріали, котрі свідчать про те, що адвокати підозрюваного Владислава Мангера намагаються виправдати виконавців убивства Катерини Гандзюк.

Про це активісти повідомили у Фейсбуці.

"В реєстрі ми знайшли інформацію про дві касаційні скарги адвокатів Ільченка (адвокат Мангера у справі вбивства Гандзюк) і Дунаєва (адвокат, пов'язаний з Мангером через ще одного фігуранта справи). І ці скарги на вирок виконавцям вбивства від адвокатів замовника. Так, фактично адвокати Мангера визнають свою провину і йдуть ва-банк. В знайдених нами ухвалах прямо зазначено, що касації подано в інтересах засуджених виконавців вбивства Гандзюк", – йдеться у повідомленні.

"Захист Мангера дуже хоче скасувати вирок виконавцям. Тому що цей вирок – цеглина для притягнення самого Мангера. І Касаційний кримінальний суд (головуючі – Марчук Н.О., Маринич В.К. і Король В.В.) вже відкрив касаційне провадження, розгляд якого може призвести в подальшому до перегляду вироку", – пояснюють активісти.

Вони також задали деякі питання, адресовані Руслану Рябошапці, котрий став новий Генпрокурором України. Їх цікавить, зокрема, коли сядуть вбивці Каті Гандзюк, чому справа проти Мангера досі зупинена і не передана до суду, чому Левін досі на свободі та чому Рищук і Гордєєв насолоджуються футболом в Вільнюсі, а не сидять за ґратами.

Нагадаємо, у серпні суд відхилив скаргу Мангера щодо зупинки слідства по ньому.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: