fbpx
Сьогодні
19:15 16 Сер 2019

Справа Гандзюк: на засідання не прийшов прокурор, підсудний та його адвокат

На суд по Павловському не прийшов прокурор, сам Павловський і його адвокат.

Засідання мало відбутись сьогодні, але прокурор за прокурорською традицією у цій справі просто не приїхав і надіслав прохання про перенесення засідання, повідомили активісти на сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook.

"Ми не будемо робити вигляд, що віримо у дивні збіги обставин і прямо скажемо – ми вважаємо, що контакт прокуратури з Павловським не лише тісний, а й дуже довірливий. Інакше ми не можемо пояснити, що на засідання, яке відклали на прохання прокурора, навіть не намагався з'явитись підсудний. Бо це означає, що Павловський був не лише проінформований про заплановану неявку прокурора, а й довіряє інформації від прокуратури і не шукає у ній підвохів. Ми також нагадуємо, що на попередні два засідання цього тижня щодо скарг Мангера на зупинку провадження, прокурори також не з'явились захищати позицію обвинувачення. Хоча від рішення судді щодо цієї скарги залежала можливість взагалі коли-небудь притягнути Мангера до відповідальності", – йдеться у дописі активістів.

Вони також додали, що батько Каті Гандзюк, Віктор Михайлович, прибув на сьогоднішній суд до Одеси, дізнавшись про нього з сайту суду. Прокуратура не повідомила його про судовий розгляд щодо Павловського, і очевидно хоче спробувати затвердити у суді угоду з Павловським без згоди рідних.

Активісти нагадали, що цю угоду закон забороняє укладати без згоди сторони потерпілих, які сьогодні були присутні на засіданні.

"Ми вважаємо такі дії прокурорів неприхованим саботажем або навіть зливом справи", – написали активісти.

Сьогоднішнє судове засідання по Павловському перенесене на 22 серпня, 11.30. Приморський районний суд м.Одеси (вул. Балківська, 33).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: