fbpx
Сьогодні
10:07 23 Сер 2019

Портнов збирається ініціювати відкриття справи проти Парубія у ДБР

Екс-заступник глави адміністрації Віктора Януковича Андрій Портнов зробив заяву про те, що збирається сьогодні подати заяву до Державного бюро розслідувань проти екс-спікера Андрія Парубія.

Про це він заявив на своєму Телеграм-каналі.

Портнов бажає відкрити справу у рамках, буцімто, причетності Андрія Парубія до подій кривавого 2 травня 2014 року в Одесі.

"Щоб дати процесуальний старт вивченню всіх обставин цієї трагедії і ролі організаторів масових заворушень і вбивств в Одесі, завтра звертаюся до Державного бюро розслідувань із заявою про скоєння А.Парубієм злочинів, передбачених ч.2 ст. 294, ч.2 ст. 258, ст. 263 КК України – організації масових заворушень, які спричини загибель людей, здійсненні терористичного акту – застосування зброї, вибухів і підпалів для залякування населення, політичних та інших цілей і незаконне носіння, зберігання, придбання і передачу вогнепальної зброї без спеціального дозволу", – такі закиди робить Портнов у бік Парубія.

"Сьогодні Парубій вже не може впливати на слідство, тому потрібно з потрохами вивернути все навиворіт", – констатує Андрій Портнов.

Раніше Порошенко звинуватив Портнова у тому, що за допомогою ДБР той намагається захопити телеканал "Прямий".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: