fbpx
Сьогодні
19:02 22 Сер 2019

Очільник Донецької ОДА: Моя мета – повернутися в мирний Донецьк

Живу ідеєю повернути Донецьк і зробити всю область повноцінної і розвиненою.

Про це заявив голова Донецької ОДА Павло Кириленко в інтерв'ю Громадського ТБ Донбасу.

«Створити і докласти максимум зусиль, щоб відновити ту інфраструктуру, яку я пам'ятаю, а її зараз немає. Чого вартий тільки сьогоднішній стан Донбас-арена… Моя мета зробити його мирним, щоб туди повернутися», – зазначив Кириленко.

«Донецька область – моя батьківщина, я думаю про Донецьк, але не часто. Я просто живу думкою і ідеєю зробити область повноцінною і розвиненою», – сказав він.

«Я можу себе вважати «своєю» людиною тут. Але, може, це не зовсім коректно говорити, що я «свій». Тут головне – розуміння суті проблеми. А я її розумію. У мене є план і стратегія, як ефективно вирішувати ці проблеми. І якщо не брати до уваги Луганську область, Донецький регіон – один з найбільш проблемних в Україні. Ті проблеми, з якими доведеться зіткнутися і з якими я вже зіткнувся, кардинально різняться від проблем мирних областей. Там ці труднощі більш буденні. Я розумію біль і нещастя людей, що живуть як на контрольованій і непідконтрольній території України», – наголошує очільник Донецької ОДА.

Нагадаємо, 5 липня Президент України Володимир Зеленський призначив 33-річного Павла Кириленка на посаду голови Донецької ОДА. Він є уродженцем Макіївки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: