fbpx
Сьогодні
15:28 08 Сер 2019

#‎Улянувміністри: мережею шириться флешмоб у підтримку Супрун

Мережею шириться флешмоб у підтримку міністра охорони здоров'я Уляну Супрун.

На це момент Уляну Супрун уже підтримало безліч активістів та громадських діячів.

Наприклад, Супрун підтримала активістка Катерина Бутко, назвавши серед причин "протидію фарммафії, нульову толерантність до корупції і міжнародну закупівлю ліків".

"Хочу, щоб Уляна Супрун стала міністром охорони здоров'я України та закінчила розпочаті реформи", – зазначив лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський у ролику, додавши, що міністром має бути людина, яка хоче щось міняти не заради своєї вигоди, а заради суспільства, і яка веде з суспільством активний діалог.

Блогер Іван Оберемко написав, що "Супрун – це єдиний приклад системного реформування цілої галузі, де є шалений опір системних у##бків, вереск старої номенклатури, саботаж і просто величезні грошові вливання в дискредитацію". Він додав, що Уляна Супрун і збереження шляху її реформ – це один із найбільших викликів для президента Зеленського.

Активіст Сергій Стерненко також вважає, що Супрун має бути в новому уряді, "тому що управління це не про переваги чи дружні зв'язки. Це про життя кожного з нас, і працювати у виконавчій владі мають ті, хто знають, що треба робити і хто вже має професійні досягнення".

Свою підтримку також виразила телеведуча Яніна Соколова.

"Я можу сміливо сказати, що медики за реформу. Вони за ті впровадження, які робила Уляна. Просто, не може статися все миттєво", – запевняє Яніна.

Також вона відреагувала на тези про те, що на місцях реформа не діє.

"Ви мені часто пишете, що якщо ви за Уляну, то от подивись, що у мене в містечку. Ви маєте знати, що місто теж бере участь у відбудові лікарень. Тож коли таке існує, почитайте, будь ласка, у межі чиєї компетенції знаходиться ваш заклад. І чи планував бюджет вашого міста фінансування на цю лікарню", – каже Соколова.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: