fbpx
Сьогодні
15:37 19 Лип 2019

При Раді відкрили Освітній центр

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив сьогодні Освітній центр при парламенті.

Про це повідомляється в офіційному інтернет-порталі ВР.

Парубій висловив переконання, що Освітній центр дасть змогу залучити молодь, дітей до вивчення історії українського парламентаризму.

"Дуже важливо розуміти значення Верховної Ради України в історії українського державотворення, оскільки у найбільш складні для Української держави часи власне тут, у Верховній Раді, приймалися ключові рішення для її розвитку", – сказав Голова Верховної Ради.

Під час презентації Освітнього центру зазначалося, що його мета – підвищувати обізнаність громадян щодо принципів і функцій Парламенту та демократії і таким чином сприяти відкритості Верховної Ради України та кращій взаємодії з громадянами.

Андрій Парубій також пояснив, чому відкриття цього Центру є важливим: "Щоб українці змалку виростали у розумінні, що таке парламентська демократія, змалку здобували і знання, і необхідну компетенцію як громадяни України, які будуть творити нашу майбутню історію".

Після офіційного відкриття Центру учасники заходу зайшли до сесійної зали Верховної Ради. Присутні на відкритті діти зайняли місця народних депутатів і під керівництвом А.Парубія символічно проголосували за рішення, щоб кожен маленький українець відвідав новий Освітній центр.

Робота Освітнього центру буде розпочата 3 серпня поточного року.

Нагадаємо, що сьогодні Зеленський звинуватив Парубія у тому, що більшість партій не пройдуть до парламенту.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: