fbpx
Сьогодні
10:54 18 Лип 2019

Поліція розпочала провадження щодо поширення контрагітації проти "Слуги народу"

В місті Обухів на Київщині невідомі громадяни роздавали перехожим друковану продукцію з контрагітацією, а також демонстрували відеоролик з антирекламою стосовно кандидата в народні депутати від політичної партії "Слуга народу".

Про це повідомила прес-служба МВС.

"Учора, 16 липня, о 19:31 годині до чергової частини Обухівського відділу поліції на спецлінію «102» надійшло повідомлення про роздачу невідомими на одній з вулиць Обухова газети з відомостями, що містять антирекламу про одного з кандидатів в народні депутати від політичної партії «Слуга народу». Також заявник зазначив, що на місці події з екрану, який розташований на причепі, транслюється відеоролик антрекламного характеру щодо зазначеного кандидата", – йдется в повідомленні.

"Наразі розпочато два кримінальних провадження, зокрема за статтею 296 – це хуліганство та статтею 157 – порушення виборчого законодавства. Антиагітаційна продукція вилучена. Особи фігурантів встановлені. Наразі вони дають покази",- зазначив керівник поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Як стверджують у поліції, подібний випадок був зафіксований також у Василькові.

Раніше у поліції заявили, що один з нардепів організував мережу підкупу виборців.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: