fbpx
Сьогодні
22:18 15 Лип 2019

Сімейна компанія одного з нардепів буде сплачувати борги примусово, - суд

Господарський суд Дніпропетровської області видав наказ про примусове стягнення із ТОВ "Снек Експорт" на користь ТОВ "Ніка Друк" заборгованості обсягом 178,9 тис. грн.

Про це свідчать дані Єдиного реєстру судових рішень, передає УНН.

Так, за даними реєстру, у період з квітня по травень 2018 року "Снек Експорт" отримало від "Ніка Друк" товар на загальну суму 266,5 тис. грн. Але оскільки "Снек Експорт" розрахувалося із "Ніка Друк" за поставлений товар частково – виникла заборгованість у розмірі 178,9 тис. грн.

Тож, "Ніка Друк" подало до суду. Справа слухалася у Господарському суді Дніпропетровської області, 11 червня. Суд задовольнив позов "Ніка Друк" та видав наказ про стягнення із "Снек Експорт" заборгованості у розмірі 178,9 тис. грн.

Через місяць – 9 липня, Господарський суд видав наказ про примусове стягнення із "Снек Експорт" вказаної заборгованості.

Зауважимо, що ТОВ "Снек Експорт" входить до родинної групи снекових компаній нардепа Сергія Рибалки та належить особисто батькові Рибалки – Віктору.

Сам Рибалка був народним депутатом від Радикальної партії Ляшка. На позачергових виборах до Верховної Ради політик балотується самовисуванцем, в Лисичанську, по 107-му округу. Там він розгорнув масштабну передвиборчу кампанію – будує дороги, ремонтує крівлі садочків. А ще – організовує концерти українських співаків, за що нещодавно отримав звання головного "концертника" парламентських виборів по 107-му округу.

Тож виходить, що поки Рибалка щедро фінансує 107-й округ заради перемоги на парламентських виборах, компанія його батька – "Снек Експорт" – накопичує борги.

До слова, на думку жителів округу, відремонтовані дороги та полагоджені крівлі будівель не допоможуть Рибалці перемогти на виборах.

"Це – гречкосій. Дуже добре, що він дороги робить, що покрівлі криє. Чому б і ні. Але я спілкуюся із людьми. І знаєте, що вони з цього приводу думають? Хай роздає, хай робить – а ми проголосуємо за своїх", – сказав про Рибалку голова Попаснянської районної державної адміністрації Сергій Шакун.

Нагадаємо, що у місті Попасна Луганської області виявили виборчу піраміду, яку організував один з кандидатів в народні депутати по округу 107.

Ним виявився Сергій Рибалка, член фракції «Радикальної партії» Олега Ляшка в парламенті, який нині йде на вибори як самовисуванець. Подібні технології застосовуються також і в сусідній Новотошковці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: