fbpx
Сьогодні
20:36 10 Лип 2019

Член "Радикальної партії" Ляшка організовує в Луганській області виборчі піраміди

Сергій Рибалка

У місті Попасна Луганської області виявили виборчу піраміду, яку організував один з кандидатів в народні депутати по округу 107. Ним виявився Сергій Рибалка, член фракції «Радикальної партії» Олега Ляшка в парламенті, який нині йде на вибори як самовисуванець. Подібні технології застосовуються також і в сусідній Новотошковці.

Про це повідомляє Східний варіант.

Екс-голова Попаснянської райдержадміністрації та кандидат в депутати Сергій Шакун відзняв і виклав в соцмережі відео, що підтверджують, як агітатори в наметі кандидата в народні депутати збирають з громадян персональні дані, обіцяючи натомість різні блага.

«У Попасній, в наметі на вулиці Першотравнева, у людей збирають паспортні дані. Підкуп виборців процвітає», – прокоментував своє відео Сергій Шакун.

Складання «виборчих списків» громадян підтвердили і самі агітатори.

«Ми записуємо дані людей, які хочуть голосувати за кандидата. Ми записуємо дані на допомогу… У кого є заборгованість по ЖКГ», – розповіли представники кандидата Рибалки у відповідь на питання, для якої мети вони записують дані людей.

в Попасній в наметі по вулиці Первомайська у людей збирають паспортні дані. Підкуп виборців процвітає.

Posted by Shakun Sergiy on Tuesday, July 9, 2019

Відомо, що на місце події був викликаний наряд поліції. Хоча офіційних коментарів правоохоронців з даного питання немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: