fbpx
Сьогодні
10:47 08 Лип 2019

Телеміст із "Россия 24": Данилюк закликає тримати голову холодною, а у NewsOne виправдовуються

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олександр Данилюк заявив, що відомство напрацьовує рішення щодо планів російських пропагандистів провести телеміст "Потрібно поговорити" і закликав політиків істерику. Натомість, Телеканал "NewsOne"  стверджує, що народам України й Росії потрібен телеміст для відновлення миру.

Свою заяву щодо телемосту Олександр Данилюк розмістив у Фейсбуці.

Перш за все, секретар розкритикував порівняння анонсованого телемосту із подібним заходом 1982 року.

"Порівнювати це непорозуміння з телемостом "США-СРСР" у 1982 році, між різними ідеологіями та пропагандистськими машинами — дешева маніпуляція. Зараз нам пропонують «з'єднати» внутрішньокремлівську пропаганду з її філіалом у Києві і видають це за «прорив» у стосунках між "братніми" народами", – написав він.

Також Данилюк закликав припинити істерику. У першу чергу він звернувся до тих, хто " дав йому (Медведчуку, – ред.) можливість виступати перемовником, скупити телеканали на партнерських умовах".

"Ми як сильна країна маємо реагувати впевнено, без зайвих емоцій та паніки. Бо саме на це і розрахунок. Кількість таких провокацій буде тільки збільшуватися. Нам потрібно тримати голову холодною. Працюємо над рішеннями", – підсумував він.

За твердженням сайту NewsOne, "ідея телемосту "Треба поговорити" між людьми в студії NewsOne і народом Росії викликала справжній шквал дзвінків і звернень із боку глядачів, вони з нетерпінням і величезним інтересом чекають цієї події, яка відбудеться 12 липня о 18.00″.

"Треба поговорити" – це телеміст між звичайними людьми України і Росії: без політики, без політиків. Кожен зі свого боку повинен зробити крок для припиненням війни. NewsOne робить цей крок 12 липня. Тому що Україні потрібен мир!", – заявляють на сайті каналу.

Нагадаємо, що учора російське пропагандистське ЗМІ анонсувало телеміст з українським каналом.

На це націоналістичні сили дали Зеленському добу, аби вирішити цю ситуацію.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: