fbpx
Сьогодні
08:54 08 Лип 2019

Націоналісти відреагували на телеміст з Росією

Один із лідерів Об'єднаних сил націоналістів Андрій Білецький звернувся до українців щодо анонсованого російськими ЗМІ телемосту з одним із українських телеканалів та дав Зеленському добу, аби вирішити ситуацію з ефіром.

Про це Білецький заявив на офіційному каналі "Національного корпусу" у Ютубі.

"Що ми, українські націоналісти з цього приводу думаємо: Путіну "нужно поговорить" – нехай він поговорить з 13 тисячами мертвих, яких убили його солдати в нашій країні. А нам з цього приводу хочеться поговорити з нашим президентом", – сказав Білецький.

Як зазначає Андрій Білецький, це – є "телевізійна окупація". Тож від імені націоналістів він заявив, що у Зеленського є доба, аби вирішити цю ситуацію.

"Ми даємо Володимиру Зеленському добу на адекватну відповідь на інформаційний шабаш, який готує Кремль тут, у Києві. Відповідь має бути адекватною. Лідера держави, яка перебуває у стані війни. Не клоуна, не артиста з олігархічних корпоративів, а Президента. Інакше відповідь "зеленим чоловічкам" Кремля почнуть давати "чорні чоловічки". Думай. Те", – зазначив Білецький у своєму блозі.

Нагадаємо, що ведучий програми "Вести недели" на російському пропагандистському каналі "Росія24" Дмитро Кісельов анонсував проведення телемосту "Треба поговорити", який заплановано на 12 липня і відбудеться спільно з українським телеканалом NewsOne.

 

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: