fbpx
Сьогодні
11:05 22 Чер 2019

Протест під парламентом Грузії тривав усю ніч, наразі автомобільний рух відновлено

Протести тривали всю ніч, і не обійшлося без сутичок. Уночі на проспекті Руставелі відбулося протистояння демонстрантів і поліцейських на прилеглій території Палацу молоді.

Про це повідомляє "Європейська Правда".

За наявною інформацією, серед громадян виникала суперечка. Поліція втрутилася, але, за її даними, затриманих немає.

Вимоги, які були озвучені протестувальниками на самому початку мітингу, залишаються незмінними: відставка міністра внутрішніх справ Георгія Гахар, звільнення затриманих вчора людей і проведення дострокових парламентських виборів за пропорційною виборчою системою.

Студенти кажуть, що Путін отримає лише одне повідомлення від грузинів, і це буде "Путін – х..ло". Вони вигукували цю фразу протягом кількох хвилин під парламентом.

Акції протесту пройшли і в інших містах Грузії, в тому числі в Батумі і Кутаїсі. Люди також прибули з різних регіонів, щоб приєднатися до демонстрації в Тбілісі.

Станом на сьогоднішній ранок, як передає Грузия Online, на проспекті Руставелі в Тбілісі автомобільний рух відновлено. Перед будівлею парламенту учасники акції більше не знаходяться. Немає на місці і правоохоронців.

Також учора організатори закликали учасників акції зібратися перед парламентом сьогодні о 19:00.

Як повідомляла Рубрика раніше, у Грузії опозиція пішла на штурм парламенту через виступ російського депутата. Натомість, кількість постраждалих склала 240 осіб.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: