fbpx
Сьогодні
21:48 21 Чер 2019

Путін заборонив пасажирське авіасполучення з Грузією, - указ

Президент Росії Володимир Путін тимчасово заборонив пасажирське авіасполучення з Грузією.

Про це йдеться в указі, який був опублікований прес-службою Кремля.

"… з 8 липня 2019 р російським авіакомпаніям тимчасово забороняється здійснювати повітряні перевезення (в тому числі комерційні) громадян з території Російської Федерації на територію Грузії", – йдеться в указі.

Крім того, туроператорам і турагентам рекомендовано на час дії заборони утримуватися від реалізації громадянам туристичного продукту, що передбачає перевезення (в тому числі комерційні) громадян з території Російської Федерації на територію Грузії.

Путін доручив уряду надати росіянам, які знаходяться в Грузії, допомогу по поверненню в РФ з урахуванням призупинення авіасполучення.

Міністерству закордонних справ Російської Федерації спільно з іншими зацікавленими федеральними органами виконавчої влади та організаціями доручено забезпечити координацію дій з владою Грузії при вирішенні питань, пов'язаних із забезпеченням безпеки громадян Російської Федерації та їх поверненням в Російську Федерацію.

Цей указ набирає чинності з дня його підписання.

Нагадаємо, що в Грузії тривають протести у зв'язку із провокативною поведінкою російського нардепа Сергія Гаврилова.

Опозиційні партії Грузії озвучили три головні вимоги до влади і закликали населення приєднатися до акції протесту біля будівлі парламенту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: