fbpx
Сьогодні
16:22 21 Чер 2019

Епіфаній прокоментував ідею одностатевих шлюбів

Фото svoboda.org

Митрополит Епіфаній заявив, що ПЦУ буде привносити в західну цивілізацію духовне добро, але точно не буде втілювати ідею одностатевих шлюбів.

Про це передає УНН.

"Православне християнство – частина європейської цивілізації, ми завжди були європейцями. Ми можемо привнести в західну ціілізацію духовне добро, але точно не будемо втілювати в життя речі, які суперечать біблійному вченню, наприклад одностатеві шлюби, а ми бачимо, на скільки це там популярно", – сказав Епіфаній.

Нагадаємо, що у Києві напали на учасників ЛГБТ-руху.

Довідка

Нагадаємо, у Києві і в усьому світі з 16 по 23 червня проходить тиждень на підтримку ЛГБТ-спільноти. 19 червня в українській столиці група зловмисників здійснила напад на учасників київської акції.

"Київпрайд" – це громадська організація, діяльність якої спрямована на захист прав осіб з числа ЛГБТ в Україні. Щорічно, починаючи з 2013 року, "Київпрайд" влаштовує Марші рівності. Якщо в 2013 році в заході взяло участь лише кілька десятків людей, то в 2018 році від 3,5 до 5 тисяч чоловік пройшлися від Будинку вчителя на Володимирській вулиці до площі Льва Толстого. У колоні йшли посол Канади Роман Ващук, депутат Європарламенту від Німеччини Ребекка Хармс і народний депутат України Сергій Лещенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: