fbpx
Сьогодні
18:11 27 Тра 2019

Зеленський подасть до Ради законопроект проти кнопкодавства і прогулів

Фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський подасть до Верховної Ради законопроект щодо відповідальності за кнопкодавство і прогули.

Про це повідомив представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук, повідомляє Укрінформ.

"Питання відповідальності за кнопкодавство не прописане. До речі, один із законопроектів, який ми будемо вносити, – щодо питання відповідальності за кнопкодавство, за депутатські прогули, відповідальності, коли депутат голосує і має конфлікт інтересів із законопроектом, за який він голосує", – зазначив Стефанчук.

За словами Стефанчука, мета президентської команди полягає у тому, щоб привести європейські норми та стандарти парламентаризму до України.

"Якщо цього не буде, ми й далі будемо жити на підставі якихось домовленостей, незрозумілих і підкилимних. Ми цього не хочемо і ми будемо сповідувати абсолютно інший підхід до формування політики", – наголосив він.

Нагадаємо, що стало відомо, коли Рада розгляне відставку Уряду.

Спікер нагадав, що згідно із законодавством, парламент мав десять днів для розгляду цього питання. «Ми входимо в ці 10 днів на цьому пленарному тижні», – сказав він.

Парубій доручив комітетові з питань правової політики розглянути 29 травня на засіданні це питання, щоб Верховна Рада наступного дня змогла ухвалити рішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: