fbpx
Сьогодні
20:19 26 Тра 2019

Коломойський підтримав Богдана на посаді глави АП

Фото Reuters

Юрист Андрій Богдан, призначений на пост глави Адміністрації президента України, є професіоналом, що важливо для нової української влади.

Про це в інтерв'ю Financial Times 26 травня заявив олігарх Ігор Коломойський, на якого Богдан працював в останні роки як особистий адвокат, передає kontrakty.ua.

"Він був чиновником, він знає, як працює документообіг, що ви можете і що не можете підписати. Це важливо для того, щоб ви в перший же день не стали мішенню для всіх метальників бруду", – сказав Коломойський.

Говорячи про нового президента України Володимира Зеленського, він визнав, що тепер його самого завжди будуть з ним пов'язувати.

За словами підприємця, люди будуть йому симпатизувати, якщо Зеленський виконає свої передвиборчі обіцянки, в іншому випадку "Коломойський буде втіленням диявола".

"Навіть якщо я і пальцем не ворухну", – додав він.

У передвиборному штабі Зеленського офіційно Богдана називали завідувачем юридичними питаннями, але в політичних колах говорять, що він був "куратором Коломойського" в ЗеКоманде, а зараз є правою рукою шостого президента.

Раніше петиція за відставку глави Адміністрації президента Андрія Богдана набрала на сайті президента необхідні 25 тисяч голосів.

Станом на 12 годину суботи, петицію, оприлюднену 23 травня, підписало 25289 людей.

Ініціатором петиції є Олександр Василевський.

"Ми, громадяни України, вимагаємо негайної відставки глави Адміністрації президента України Богдана Андрія Йосиповича через порушення закону Про очищення влади (люстрацію)", – йдеться у тексті петиції.

Щоб її розглянув президент, вона мусить зібрати не менше 25 тисяч підписів.

Нагадаємо, електронна петиція "За відставку президента Володимира Зеленського" за неповні дві доби набрала 25 тисяч голосів, необхідних для її розгляду главою держави.

Глава Адміністрації президента Володимира Зеленського Андрій Богдан заявив, що розцінює цю петицію, як жарт.

Згодом на сайті президента було зареєстровано петицію про скасування петиції про відставку Зеленського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: