fbpx
Сьогодні
16:37 19 Тра 2019

Повернення Портнова - символічний підсумок президентства Порошенка і "ефективності" Генпрокурора, - Найєм

Андрій Портнов повернувся в Україну при діючому Генпрокурорі Юрії Луценка. Повернення колишнього заступника глави адміністрації Віктора Януковича – це прямий наслідок і символічний підсумок п'яти років президентства Петра Порошенка і "ефективності" всіх призначених ним Генеральних прокурорів.

Про це пише народний депутат Мустафа Найєм.

"Саме вони не змогли або не захотіли висунути Андрієві Портнову нічого більш зрозумілого, ніж розкрадання власної зарплати. І саме їх тупість, жадібність, продажність, бездіяльність і ангажованість стали однією з причин перемоги Володимира Зеленського", – пише він.

"На даний момент ні Володимир Зеленський, ні Ігор Коломойський, ні чорт з табакерки новообраного президента не могли і не можуть перешкодити або допомогти кому-небудь в'їжджати в країну", – уточнює Найєм.

На думку нардепа, з великою часткою ймовірності можна припустити, що Андрій Портнов буде співпрацювати з командою Володимира Зеленського, зокрема, сприяючи переслідуванню команди Петра Порошенка. Наскільки ця співпраця буде "плідною", і як скоро стане обтяжливим для обох сторін, покаже час.

У соціальних мережах також активно коментують повернення Портнова.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: