fbpx
Сьогодні
17:18 30 Кві 2019

ЦВК готова до проведення дострокових виборів до Верховної Ради

Верховна Рада / Фото Вадима Чуприни

Центральна виборча комісія буде готова до проведення дострокових виборів до Верховної Ради, незважаючи на ряд можливих труднощів, заявила глава ЦВК Тетяна Сліпачук.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зазначається, що труднощі можуть виникнути з огляду на обмежених часових рамок на організацію волевиявлення.

За її словами, в разі, якщо відповідне рішення буде ухвалене на всіх законних підставах, то у ЦВК "мало шансів бути не готовими".

"Я думаю, у разі, якщо відповідне рішення буде прийняте на всіх законних підставах, то у нас мало шансів бути не готовими. Я б скоріше ставила питання, наскільки всі необхідні речі, які мають бути здійснені для того, щоб вони відбулися, будуть також оперативно вирішені, тому що ми маємо питання щодо законодавства, яке регулює (проведення виборів – ред.), питання щодо строків і порядку проведення публічних закупівель, які мають дуже важливий вплив, і які в рамках парламентських виборів будуть значно більшою проблемою, ніж на рівні президентських", – сказала вона.

На думку Сліпачук, це є комплексним питанням, але ЦВК у межах своїх повноважень буде здійснювати все,  щоб зробити ті кроків, які необхідні для виборчого процесу.

Раніше Лещенко розповів, кому не вигідні дострокові вибори до Верховної Ради.

Нагадаємо, ЦВК офіційно оголосила результати виборів Президента України.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: