fbpx
Сьогодні
17:08 29 Кві 2019

Лещенко розповів, кому не вигідні дострокові вибори до Верховної Ради

Зараз все більше ходить чуток про дострокові вибори в Раду. Частина політиків продовжує гнути свою лінію, що розпуск парламенту не потрібен. Часто це ті, хто не готовий до виборів, ще не зібрав партію.

Про це в своєму Телеграм-каналі пише нардеп Серегй Лещенко.

На думку Лещенка, дострокові вибори не вигідні діючому прем'єр-міністру Володимиру Гройсману, який хоче стати новим центром консолідації для БПП і Народного фронту. Дострокові вибори також не вигідні Святославу Вакарчуку, який намагається зібрати під своїми прапорами нову партію. Їм не вистачить часу, щоб запустити свої передвиборні проекти.

«Практично однаково вигідні і невигідні вибори Порошенко. З одного боку, його штаб на ходу – і можна спробувати зафіксувати свої 24 відсотки, але тепер уже в новому парламенті (насправді, Порошенко набере менше, тому що його результат другого туру – це незгодні із Зеленським)», – додав депутат.

З іншого боку, продовжує Лещенко, дострокові вибори для Порошенка будуть невигідні, тому що тільки-тільки прийде нова влада, і всі учасники виборів знову будуть будувати свої кампанії на критиці дій Порошенко.

«Порошенко продовжує грати в розкол і консолідувати навколо себе свій табір. Тому який сенс тягнути в виборами, якщо Петро Олексійович буде ще півроку крутити кіно фальшивого патріотизму, під шумок погоджуючи Ахметову покупку нових обленерго і дозволяючи Медведчуку переховати за білоруською компанією його головний актив в Україні – дизельну трубу?», – резюмував він.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: