fbpx
Сьогодні
16:27 28 Кві 2019

Коломойський не вірив у президентство Зеленського, - Богдан

Фото: УП

Адвокат Андрій Богдан заявив, що олігарх Ігор Коломойський ніколи серйозно не ставився до перспектив обрання шоумена Володимира Зеленського президентом України.

Про це Богдан, який працює і на Коломойського, і на команду Зеленського, розповів в інтерв'ю УП.

"Як він ставився? Він ніколи до цього серйозно не ставився. Мої розмови з ним зводились до того, що він як людина старшого покоління, завжди вважав політику, політологію такою академічною наукою, в яку не можна грати, якщо в тебе не має статусу академіка", – сказав Богдан.

За його словами, у жовтні чи в листопаді Коломойський, мабуть, повірив, що це може бути стартовим майданчиком до парламентських виборів.

"Але у виграш, він, по-моєму, не вірив ніколи. У виграш Володимира Зеленського", – сказав Богдан.

Коментуючи інформацію про зв'язки Зеленського з Коломойським, Богдан зауважив, що шоумен "не є частиною якоїсь імперії чи бізнес-імперії, чи якихось суспільних відносин когось до когось Коломойського".

"Це абсолютно різні речі, і в них абсолютно різні погляди на ті чи інші моменти законодавства, суспільного життя, побудову держави. Точно вам скажу, що їхнє спілкування не є спілкуванням начальника і якогось робітника. Це не є спілкуванням двох партнерів чи якихось людей, які мають домовленості про спільні дії. Я у цьому впевнений, тому що я маю честь бути адвокатом обох", – наголосив Богдан.

Зазначимо, що Андрій Богдан – адвокат олігарха Ігоря Коломойського. За інформацією журналістів-розслідувачів, він регулярно відвідував свого клієнта, коли той жив у Женеві, а тепер періодично літає до нього у Тель-Авів.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: