fbpx
Сьогодні
21:43 09 Бер 2019

Вплив Коломойського на першому етапі можливого президентства Зеленського буде досить сильним, - політолог

Вплив Коломойського, особливо на першому етапі можливого президентства Зеленського, буде досить сильним. Просто тому, що у Зеленського немає повноцінного кадрового резерву.

Про це заявив політолог, голова Центру політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко в інтерв'ю НВ.

"Хто йому (Зеленському – ред.) може запропонувати людей для роботи в адміністрації, для висунення кандидатур на посаду прокурора або, припустимо, міністра закордонних справ і міністра оборони? Навряд чи зараз у Зеленського є ці люди, а Коломойський тут може допомогти", – вважає політолог.

"Другий фактор, де він може допомогти, це пошук голосів у Верховній раді. Думаю, Зеленський і багато з тих, хто зараз допомагає йому вести виборчу кампанію, не знають, як це робити. А Коломойський знає. Але, думаю, Коломойський не залишиться єдиним, хто спробує знайти важелі впливу на Зеленського. Я звернув увагу, що реклама Зеленського з'явилася на каналах Пінчука, хоча стосунки між Пінчуком і Коломойським вже давно дуже конфліктні", – зазначив Фесенко.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: