fbpx
Сьогодні
20:03 23 Кві 2019

Нападників на Гандзюк вже не підозрюють у вбивстві, справи перекваліфікували, – ЗМІ

П'ятьом імовірним виконавцям убивства активістки Катерини Гандзюк змінили підозру зі вбивства на умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє "Слідство.Інфо", зазначаючи, що журналісти дізнались про це під час судового засідання у вівторок.

Зазначається, що тепер Генпрокуратура інкримінує В'ячеславу Вишневському, Віктору Горбунову, Володимиру Васяновичу та Микиті Грабчуку нанесенні тяжких ушкоджень, що передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

При цьому за умисне вбивство, в якому чоловіків підозрювали до того, можна отримати суворіше покарання – позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Крім того, видання повідомляє, з посиланням на власні джерела, що аналогічно підозру змінили  Сергієві Торбіну, який, за версією слідства, організував групу нападників.

Нагадаємо, на початку квітня цього року підозрюваного у вбивстві Гандзюк Ігорю Павловському змінили підозру з "організації вбивства" на "покривання злочину". Адвокат Павловського намагається домогтися його звільнення з-під варти.

Також захисники підозрюваного у замовленні вбивства херсонської активістки Владислава Мангера просять скасувати йому підозру, тобто фактично виключити Мангера зі справи у якості підозрюваного.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: