fbpx
Сьогодні
14:52 23 Кві 2019

Захисники Мангера хочуть через суд скасувати підозру в замовленні вбивства Гандзюк

Захисники підозрюваного у замовленні вбивства Катерини Гандзюк Владислава Мангера подали чергове клопотання до Шевченківського суду Києва. Вони просять скасувати підозру для Мангера – фактично виключити його зі справи у якості підозрюваного.

Розгляд клопотання мав відбутись 23 квітня. Однак, до суду не з'явились прокурори. Засідання відклали на 13 травня, передає The Insider.

Адвокат Мангера Олександр Шадрін у коментарі Insider підтвердив, що у клопотанні йдеться саме про скасування підозри, а не про її зміну.

"Це залишає право за прокурорами оголосити нову підозру, змінивши її", – сказав Шадрін.

Нагадаємо, згідно з підозрою, голова Херсонської облради Владиcлав Мангер на початку липня 2018 року запропонував організувати напад на Катерину Гандзюк двом своїм знайомив – Олексію Левіну та Ігорю Павловському, які теж є підозрюваними у справі. 

Ті в свою чергу, як йдеться в підозрі, залучили Сергія Торбіна, а той – чотирьох виконавців: В'ячеслава Вишневського, Віктора Горбунова, Володимира Васяновича, Сергія Торбіна і Микиту Грабчука.

На початку квітня цього року Ігорю Павловському змінили підозру з "організації вбивства" на "покривання злочину". Адвокат Павловського намагається домогтися його звільнення з-під варти.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: