fbpx
Сьогодні
10:53 17 Кві 2019

Сміттєсортувальний комплекс запустили на Вінниччині

У Калинівці Вінницької області розпочала свою роботу сміттєсортувальна станція. На даний момент станція працює у тестовому режимі, а працівники навчаються працювати на обладнанні.

Про це повідомляє КалинівкаCity.

На придбання сміттєсортувальної станції у 2017 році було виділено 3 млн гривень з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, майже 900 тисяч з міського бюджету та 3,2 млн гривень з міського бюджету, які було спрямовано на будівництво та реконструкцію ангару та складу продукції.

Перед потраплянням на стрічку для сортування, частина сміття автоматично відділяється, а органіка спеціальним транспортером вивантажується на причеп. На сортувальній лінії працівники відділяють папір, скло і пластик, після чого пластик потім пресується і складується.

За словами директора комунального підприємства "Благоустрій" Артема Дембовського за годину на станції можуть відсортувати 7-10 кубометрів сміття. Потужності станції достатньо щоб впродовж робочого дня відсортувати усе сміття, яке продукує місто.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: