fbpx
Сьогодні
10:25 13 Кві 2019

На Шулявці на тиждень вводять ще більш жорсткі обмеження для транспорту: перекриють проспект Перемоги

У Києві на Шулявському шляхопроводі у зв'язку з демонтажем прогонової будови з 13 до 20 квітня відбудеться часткове обмеження руху транспорту через проспект Перемоги.

Про це повідомили у КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва", передає Рубрика.

Зокрема на 13-15 квітня заплановано часткове обмеження руху в напрямку центру, 16-19 квітня – часткове обмеження руху в напрямку за межі міста, а в ночі на 16, 17, 18, 19 та 20 квітня рух транспорту обмежать з 23:00 до 06:00 наступного дня.

На час демонтажу залізобетонних конструкцій на ділянці від станції метро "Нивки" до Повітрофлотського шляхопроводу буде закрито рух тролейбусів маршрутів №№ 5, 7, 92Н, 93Н, 94Н.

Натомість буде організовано тимчасовий тролейбусний маршрут № 5А: вул. Ірпінська – вул. Чорнобильська – вул. Феодори Пушиної – просп. Академіка Палладіна – Кільцева дорога – просп. Перемоги – вул. Данила Щербаківського – вул. Маршала Гречка – вул. Сирецька.

Також тимчасово буде запроваджено автобусний маршрут № 5ТР: просп. Перемоги – б-р Тараса Шевченка – вул. Велика Васильківська – ст. м. "Площа Льва Толстого".

Крім того, внесено тимчасові зміни у рух нічних тролейбусних маршрутів №№ 92Н, 93Н, 94Н.

Шулявка

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: