fbpx
Сьогодні
21:07 11 Кві 2019

За фактом розповсюдження відео за участі Зеленського з фурою відкрито кримінальне провадження

Фото Reuters

За результатами моніторингу соціальних мереж, Національною поліцією виявлено факти розповсюдження відеоролика, в якому одного з кандидатів на посаду президента України нібито збиває вантажівка.

Про це передає МВС.

Окрім того, після появи згаданого відеоконтенту в телеграм-каналі та на інших інтернет-ресурсах виявлено офіційну заяву штабу цього кандидата, у якій представники штабу рекомендують йому посилити охорону через ймовірну погрозу життю у згаданому відеоролику.

Зважаючи на вищевикладене, за даним фактом Головним слідчим управлінням Нацполіції відкрито кримінальне провадження за статтею ч. 1 ст. 346 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча.

Наразі триває перевірка, в рамках якої поліція з'ясовує обставини появи цього відео та осіб, причетних до його замовлення, виготовлення та розповсюдження. Також готується офіційний запит до представників адміністрації соцмереж, які поширили це відео, – з метою його видалення.

Раніше команда кандидата в Президенти України Володимира Зеленського готувала заяву до правоохоронних органів з приводу ролика, розміщеного на одному з телеграм-каналів штабу діючого Президента України, кандидата в Президенти України Петра Порошенка, в якому Володимира Зеленського зображують наркоманом, якого збиває автомобіль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: