fbpx
Сьогодні
22:49 11 Кві 2019

На Донеччині відкрився освітньо-розважальний центр для дітей

У Миколаївській ОТГ (Донеччина) підприємниця відкрила "Discovery club", де крім навчання дітям пропонують різноманітні розваги.

Підприємниця Ксенія Родіонова заснувала власну справу торік, повідомляє «Бізнес-Схід».

Спочатку це був лише освітній центр, де дітей готували до школи. Зараз до навчання додали розваги. Розширити власну справу допомогли грантодавці – Міжнародна організація з міграції та "Людина в біді".

Discovery club

"Дітям потрібні розваги, їм важко весь час навчатися, тому вирішили це поєднати у нашому центрі, – розповіла підприємниця Ксенія Родіонова. – Навіть у розважальній кімнаті є пазли, які діти можуть використовувати для самонавчання, організувати собі певний саморозвиток".

Зараз у центрі працюють п'ятеро фахівців – з дошкільної підготовки, логопед, викладач англійської мови та педагог з розвитку логіки.

"У нас діти грають у шахи, різні ігри на логіку. Якщо втомилися, можна розважитися у лабіринті. Вважаю, що саме такий підхід допомагає засвоїти дітям якийсь матеріал", – сказала підприємниця.

Discovery club

У центрі також допомагають дітям розкривати таланти — вихованці клубу співають, танцюють та малюють. Найближчим часом в "Discovery club" під час занять з малечею планують додавати різні інноваційні методики. За словами Ксенії, це дозволить більш ефективно допомогти дитині підготуватися до школи і не переобтяжити її навчанням, а користь від такого підходу буде набагато більшою.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: