fbpx
Сьогодні
10:50 10 Кві 2019

Офіційно: народні депутати Соболєв та Семенченко виходять з “Самопомочі"

Народні депутати Єгор Соболєв та Семен Семенченко, які буди обрані у 2014 році до Верховної ради за списками Об'єднання "Самопоміч", оголосили про намір вийти з партії.

Про це повідомляє прес-служба політичної партії у Facebook.

Єгор Соболєв уже підписав відповідну заяву, а нардеп Семенченко оголосив про намір зробити це найближчим часом. Депутати повідомили про це своїх колег під час засідання фракції "Самопомочі".

Народні депутати Соболєв та Семенченко виходять з "Самопомочі"Народні депутати Єгор Соболєв та Семен Семенченко, які…

Posted by Об'єднання "Самопоміч" on Wednesday, April 10, 2019

Нагадаємо, раніше Садовий анонсував втечу нардепів із "Самопомочі".

"Найближчим часом частина народних депутатів від "Самопомочі" покине фракцію. Парламент доживає останні місяці, і політики визначаються зі своїм майбутнім і потенційними новими попутниками", – написав він у Facebook.

"Ці дискусії мають місце давно. Але я вважав і вважаю, що до вирішення цих проблем у той чи інший спосіб ці суперечки мають бути внутрішніми. На час президентської кампанії я робив все, щоб від проукраїнських антикорупційних сил був єдиний кандидат і ми виглядали як єдина команда. Зокрема, через це відмовився балотуватися сам. Результат Ви знаєте. Що варто робити далі, я вважаю правильним спочатку обговорити з людьми, з якими ми зробили багато добрих справ і гідно пройшли великі випробування в цьому парламенті. А вже потім – з медіа", – прокоментував Соболєв цю інформацію.

Раніше ЗМІ назвали 5 нардепів, які зібралися виходити з фракції "Самопоміч".

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: