fbpx
Сьогодні
22:59 09 Кві 2019

Стало відомо, хто з нардепів зібрався виходити з фракції "Самопоміч"

Частина народних депутатів збирається покинути парламентську фракцію "Самопомочі".

Про це УП стало відомо із власних джерел.

Зокрема, фракцію збираються покинути народні депутати Єгор Соболєв, Семен Семенченко, Олександр Опанасенко, Іван Мірошніченко та Олександр Данченко.

Також з фракції ще може вийти нардеп Олексій Скрипник.

Нагадаємо, раніше Садовий анонсував втечу нардепів із "Самопомочі".

"Найближчим часом частина народних депутатів від "Самопомочі" покине фракцію. Парламент доживає останні місяці, і політики визначаються зі своїм майбутнім і потенційними новими попутниками", – написав він у Facebook.

"Ці дискусії мають місце давно. Але я вважав і вважаю, що до вирішення цих проблем у той чи інший спосіб ці суперечки мають бути внутрішніми. На час президентської кампанії я робив все, щоб від проукраїнських антикорупційних сил був єдиний кандидат і ми виглядали як єдина команда. Зокрема, через це відмовився балотуватися сам. Результат Ви знаєте. Що варто робити далі, я вважаю правильним спочатку обговорити з людьми, з якими ми зробили багато добрих справ і гідно пройшли великі випробування в цьому парламенті. А вже потім – з медіа", – прокоментував Соболєв цю інформацію.

Зазначимо, що наразі фракція "Самопомочі" налічує 25 нардепів.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: