fbpx
Сьогодні
13:55 06 Кві 2019

НБУ доручив поштовим відділенням посилити безпеку

Оператори поштового зв'язку підвищать рівень безпеки своїх приміщень.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на прес-службу Національного банку України.

"Національний банк встановив мінімальні вимоги, пов'язані з організацією небанківськими установами та операторами поштового зв'язку захисту своїх приміщень, безпеки персоналу та схоронності цінностей і майна. Це дасть можливість оптимізувати та узагальнити вимоги до безпеки приміщень усіх небанківських установ", – повідомили у НБУ.

Регулятор пояснив, що таке рішення пов'язане з отриманням поштовими операторами права здійснювати операції з обміну валют та переказу коштів.

Також вказано, що небанківські установи можуть самостійно визначати, чи облаштовувати свої приміщення системою відеоспостереження.

Такі норми містить постанова правління НБУ, яка набирає чинності з 6 квітня 2019 року.

Ті оператори поштового зв'язку, які до набрання чинності цієї постанови подали пакет документів для отримання ліцензії НБУ на здійснення валютних операцій або мають чинну генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій, зобов'язані до 1 квітня 2020 року забезпечити належну відповідність приміщень цим вимогам.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: