fbpx
Сьогодні
10:05 06 Кві 2019

Італійські праві висунуть кандидатом до Європарламенту правнука Муссоліні

Права партія "Брати Італії" на травневих виборах до Європарламенту висуне кандидатом Кайо Джуліо Чезаре Муссоліні – правнука фашистського диктатора Беніто Муссоліні

Про це повідомляє "Європейська правда".

"Я ділюся своїми ідеями про відновлення суверенітету, захист нашої країни і сім'ї. Чому слід витрачати 100 євро на мігрантів, а не на горіхи для пенсіонерів?" – сказав Муссоліні.

Кайо Джуліо Чезаре Муссоліні раніше служив підводником Військово-морського флоту Італії та працював представником по Близькому Сходу великої італійської оборонної компанії. Участь у виборах до Європарламенту він братиме вперше.

"Брати Італії" на парламентських виборах у 2018 році проводили кампанію разом із партією "Ліга" Маттео Сальвини.

Диктатор Беніто "Дуче" Муссоліні попри союз із Адольфом Гітлером досі популярний серед багатьох італійців, які вважають, що він модернізував країну до співпраці з нацистським фюрером.

"Було багато хороших речей і помилок. Підтримка Тоні Блером війни в Іраку була злочином, але британці не нападають на нього кожен день за це", – заявляє правнук диктатора.

Кайо Джуліо Чезаре Муссоліні – не єдиний нащадок диктатора в лавах "Братів Італії": внучка диктатора Рашель Муссоліні є римським радником, її зведена сестра Алессандра Муссоліні є членом Європарламенту від партії Сильвіо Берлусконі "Вперед, Італія".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: