fbpx
Сьогодні
12:18 04 Кві 2019

У Києві підірвали автомобіль, який, ймовірно, належав працівнику розвідки

У Голосіївському районі Києва, на вулиці Вільямса, вибухнув автомобіль "Chevrolet Evanda", унаслідок чого чоловік отримав поранення.

Про це повідомляє вранці 4 квітня поліція Києва.

Близько 2-ї години ночі до Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення, про те, що на вулиці Вільямса вибухнула автівка. На виклик виїхали слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь, вибухотехніки, кінологи і лікарі.

Підірваний автомобіль Chevrolet Epicа належав співробітнику військової розвідки.

Про це "Українській правді" повідомило джерело у правоохоронних органах.

За словами співрозмовника УП, постраждав не сам власник авто, а підривник.

За попередньою інформацією, диверсант намагався встановити вибухівку, але вона спрацювала раніше і він сам отримав поранення (відірвало кисть руки –ред.) та був доставлений до лікарні.

"Українська правда" звернулася до Військової прокуратури центрального регіону, однак там відзначили, що такою інформацією не володіють.

"Такої інформації у мене наразі немає. Може, варто звернутися до розвідки", – сказав речник військової прокуратури центрального регіону Андрій Кісельов.

У Головному управлінні розвідки Міноборони заявили, що людина, яка мала постраждати, ніякого стосунку до них не має.

"Людина не є співробітником Головного управління розвідки. Ми не підтверджуємо це", – сказали у прес-службі розвідки.

На прохання уточнити, чи може ця людина бути причетна до якогось іншого управління розвідки, речник Головного управління розвідки Міноборони Микола Красний наголосив:

"Постраждала людина, чи людина, яка мала постраждати, до Головного управління розвідки ця людина не має ніякого стосунку. Про інші управління – у нас ще є Зовнішня розвідка, сили спеціальних операцій, прикордонна розвідка тощо – я не можу говорити, бо це не в моїй компетенції".

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: