fbpx
Сьогодні
23:45 04 Кві 2019

Мангер досі не одягнув електронний браслет, попри зобов'язання суду

Владислав Мангер

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, який підозрюється у замовленні вбивства радниці міськголови Херсона Катерини Гандзюк, після відповідного рішення суду досі не одягнув електронний браслет.

Про це повідомив сам Мангер, передає Громадське.

"Зі мною зв'язувались представники поліції, які займаються браслетами, я думаю що на завтра він буде в мене на руці", — відповів Мангер на питання журналіста про те, чи носить він браслет.

"Сьогодні були суди… був суд о 14:00, о 15:30… (у поліції, – ред.) пояснили тим, що ще не отримали саме рішення суду", — додав Мангер.

Зазначимо, Шевченківський районний суд Києва відхилив клопотання захисту голови Херсонської облради Владислава Мангера про зменшення визначеної йому застави. Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган у Twitter.

"Шевченківський райсуд відхилив клопотання захисту В. Мангера про зменшення застави, яка раніше була визначена в сумі 2 млн 497 тис. грн", – заявила Сарган.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: