fbpx
Сьогодні
19:37 30 Бер 2019

В Одесі Опель на євробляхах збив трьох гвардійців: один загинув

В Одесі автомобіль на єврономерах збив трьох працівників Нацгвардії – один з них загинув, двоє потрапили до лікарні.

Про це повідомив у суботу керівник Нацполіції Сергій Князєв.

"Одеса. "Опель" на євробляхах декілька хвилин тому збиває трьох гвардійців, які напередодні виборів заступили на патрулювання. Один нацгвардієць загинув на місці, двоє —госпіталізовані", – написав він у Twitter.

За словами Князєва, в "Опелі" троє травмованих, водія затримано.

За попередніми даними "євробляхер", що поспішав на "жовтий" в Одесі, на великій швидкості, спричинив ДТП та зіткнувшись з іншим авто, втративши керування, вилетів на тротуар, де знаходились військовослужбовці Національної гвардії.

У ДТП постраждали "військовослужбовці, що несли службу по охороні громадського порядку Південне оперативно-територіальне об'єднання Національної гвардії України".

"Один нацгвардієць, зовсім молодий хлопець, загинув на місці. За попередніми даними євробляхер, що поспішав на жовтий, на великій швидкості, спричинив ДТП та зіткнувшись з іншим авто, втративши керування вилетів на тротуар де знаходились військовослужбовці НГУ", – повідомив він.

Він додав, що ще двоє з наряду у тяжкому стані, за їх життя боряться медики.

"В авто євробляхера перебувала жінка та неповнолітня дитина, сам водій та його пасажири живі, проте отримали тілесні ушкодження та направлені до медичного закладу", – додав Руслан Форостяк

Стосовно водія вирішується питання про затримання у порядку ст. 208 КПК України за обгрунтованим звинуваченням в злочині, передбаченим ч. 2 ст. 286 КК України.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: