fbpx
Сьогодні
13:41 17 Бер 2019

Порошенко заявив, що вуличні заворушення перед виборами - це сценарій Путіна

Президент України Петро Порошенко, котрий висувається на повторний термін, заявив, що сценарії дестабілізації внутрішньополітичної ситуації створюються й реалізуються під керівництвом держави-агресора.

Спроби організації вуличних заворушень в місцях зустрічей виборців з кандидатами у президенти – загроза проведенню виборів і спроба їх зірвати. Про це заявив президент України Петро Порошенко під час зустрічі з виборцями у центрі Києва, пише Інтерфакс-Україна.

"Кампанію спілкування з виборцями намагаються перевести у формат вуличних заворушень. Це вже навіть не брудна політична технологія. Це спроба поставити під загрозу сам факт проведення виборів, зірвати їх", – заявив Порошенко.

"І це.. точно не український сценарій. Обов'язок української влади цього сценарію ніяк не допустити", – додав він.

За його словами, автори, замовники, спонсори та виконавці цього сценарію "всіма правдами і неправдами провокують нас на застосування грубої фізичної сили".

"Але тому ми і сильні, що не дамо їм такого подарунка. Наша відповідь – це наше з вами багатотисячне протистояння, боротьба за державу, збори справжніх українських патріотів", – заявив Порошенко.

Також Порошенко заявив, що впевнений у своїй перемозі і зазначив, що вибори будуть "повністю відповідати європейським стандартам виборчої кампанії" і "це буде чесна перемога".

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: