fbpx
Сьогодні
15:42 12 Бер 2019

Підлі щури, які крадуть в армії, будуть покарані, - новопризначений Кривонос

Новопризначений заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України полковник Сергій Кривонос впевнений, що "підлі щури", які намагалися чи намагаються розкрасти українську армію будуть покарані.

Про це він заявив під час зустрічі з Петром Порошенком, повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

"Ті підлі щури, які намагалися, або намагаються розкрасти армію, впевнений будуть покарані", – сказав Кривонос.

Він подякував Порошенку і додав, що завдяки його підтримці та іноземних партнерів має провести комплекс заходів, які "зміцнять довіру наших друзів і нашого народу до оборонної промисловості".

За його словами, він докладе максимум зусиль, щоб унеможливити прояви корупції і мародерства в армії.

12 березня Порошенко підписав указ про призначення Кривоноса заступником секретаря РНБО. Також він буде виконувати обов'язки керівника комісії з питань оборонної промисловості, військово-технічного співробітництва та співпрацею України з НАТО.

Раніше питаннями військово-технічного співробітництва займався Олег Гладковський, але 4 березня Порошенко його звільнив.

Рішення про звільнення Гладковського президент прийняв після опублікування розслідування про розкрадання в оборонній сфері, де фігурує син Гладковського – Ігор. Також журналісти опублікували інформацію про відкат Гладковському-старшому.

До цього Кривонос займав посаду першого заступника командувача сил спеціальних операцій Збройних сил.

На вибори висувався від партії "Воїни АТО", проте 6 березня заявив, що знімає свою кандидатуру і буде підтримувати на президентських виборах 31 березня Порошенка.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: