fbpx
Сьогодні
21:12 10 Бер 2019

Україна приєднається до всесвітньої еко-акції "Година Землі"

30 березня Україна разом з усім світом братиме участь у щорічній екологічної акції під назвою Година Землі, організованої Світовим фондом природи.

Про це повідомляє nashkiev.ua.

У тисячах міст і інших населених пунктів планети на одну годину символічно відключать зайве освітлення будівель і пам'ятників, а люди і організації проведуть різні флешмоби, концерти та освітні заходи.

В Україні акція розпочнеться о 20:30. До неї вже офіційно приєдналися Київ (Подільська РДА), Дніпро, Херсон, Вінниця, Маріуполь та інші населені пункти, в яких вимкнуть зайве освітлення відомих на всю країну закладів і місць відпочинку, а також проведуть символічні заходи і флешмоби на вулицях і площах.

У Києві на честь всесвітньої акції відбудеться спільний захід WWF Україна і Svitlo Concert – концерт «Музика Землі». Музиканти зіграють класичну музику при свічках у Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6). Початок концерту о 20:00.

Також Година Землі пообіцяли підтримати Міністерство екології та природних ресурсів України, Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

Вперше Годину Землі провели в австралійському Сіднеї в 2007 році. Тоді 2,2 мільйона домівок та організацій вимкнули світло на одну годину. Уже через рік подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої приєдналися більше 100 мільйонів людей у ​​35 країнах світу.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: