fbpx
Сьогодні
13:23 09 Бер 2019

"Свинарчуків Порошенка - за ґрати!": націоналісти влаштували акцію протесту на Майдані Незалежності

Фото facebook.com/NatCorpsUA

О 12:00 на Майдані Незалежності у Києві розпочалася зустріч невдоволених корупцією в "Укроборонпромі". Люди збираються переважно під прапорами правих політичних партій "Національний корпус" та "Свобода".

Присутні вимагають притягнення Ігоря та Олега Гладковських до кримінальної відповідальності, а також щотижневого звіту генерального прокурора Юрія Луценка про хід розслідування.

Свинарчуків Порошенка - за ґрати

https://www.facebook.com/NatCorpsUA/posts/2794354423915524

"Ми вже збираємось на Майдані Незалежності, щоб переконати сьогодні владу, що мародерів військового бюджету країни треба покарати. Ми не дозволимо корупціонерам і баригам грабувати нашу державу, в той час як українські воїни віддають за неї життя! Досить!", – йдеться в повідомленні Нацкорпусу у Facebook.

Свинарчуків Порошенка - за ґрати

Фото facebook.com/NatCorpsUA

Свинарчуків Порошенка - за ґрати

Нагадаємо, за даними журналістів, Олег Гладковський носив прізвище Свинарчук, але в 2014 році змінив його на прізвище матері.

Свинарчуків Порошенка - за ґрати

Фото facebook.com/NatCorpsUA

Акцію підтримує ініціативна група "Хто замовив Катю Гандзюк?".

"Ми приєднуємося до акції з аналогічним питанням щодо вбивць Катерини Гандзюк – діючого голови ОДА Херсонщини Андрія Гордєєва та його заступника Євгена Рищука. Вбивці Гандзюк мають сісти. Президенту необхідно нагадати, що прийшов час саджати своїх. Закликаємо приєднатися до акції. Петре Олексійовичу, час саджати своїх. Хоча ви навіть чужого Мангера посадити не можете", – зазначають вони на своїх сторінках у соцмережах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: